preskoči na sadržaj

Osnovna škola Borovje Zagreb

Pozivnica za događanja u školi

Autor: Željka Zagorac, 12. 9. 2018.

Dragi učenici,

u petak, 14. rujna 2018. u školi ćemo obilježiti tri događanja. Organizacija rada škole (nastava, mlječni obrok, ručak)  i raspored sati se nalaze u privitku.

U jutarnjim satima učenici razredne nastave sudjelovat će u Zelenoj čistki.

Sudjelovanjem u kampanji Let's Clean Up Europe! doprinosimo očuvanju okoliša kroz pravilno odvajanje i odlaganje otpada. Akcije čišćenja u ovoj kampanji provode se već sedmu godinu za redom u 150 zemalja svijeta.

Kao Ekoškola imamo i obavezu uključiti se i zajedno stvarati bolju i zeleniju budućnost te stalno upozoravati na važnost čistog okoliša.

Od 12 do 14 sati u školi će se održati SportFest odnosno festival sporta. SportFest posvećujemo Hrvatskom olimpijskom danu, Europskom tjednu sporta i Europskom školskom sportskom danu. Svi navedeni dani već se tradicionalno obilježavaju u rujnu, a vas sve pozivam da naše sudjelovanje dodatno potvrdite nošenjem bijele majice.

U školskoj sportskoj dvorani, holu škole, školskom sportskom igralištu te na trgu ispred škole predstavit će vam se treneri petnaestak različitih sportova.

Svi ćemo se okupiti u 12 sati u dvorani, a nakon kratkog programa i informacija imat ćete priliku isprobati, sudjelovati te dobiti sve informacije o nogometu, košarci, rukometu, odbojci, borilačkim sportovima, Cheerleadingu..

Vjerujemo da ćete se zabaviti i odabrati sport koji ćete s puno truda i volje trenirati, a tko zna, možda i ove godine osvojite za školu koji pehar ili medalju.

Također, učenici članovi Kluba mladih tehničara i Prometne grupe, ali i svi ostali zainteresirani obilježit će, vožnjom bicikala oko škole, Europski tjedan mobilnosti. Sudjelovanjem u navedenom dajemo do znanja svima kako i mi podržavamo alternativne, održive načine prijevoza te promoviramo zdrave stilove života i čisti okoliš.

Želim vam svima ugodnu zabavu!

ravnateljica


Priloženi dokumenti:
SportFest,_Zelena_cistka.docx (17.56 KB)


 

 

 

Himna naše škole

 

Naša škola - LipDubVideo

 

Mi smo OŠ Borovje

 

Korisni linkovi
 > MZOS
 > CArnet.hr 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Borovje Zagreb / Davora Zbiljskog 7, HR-10000 Zagreb / os-borovje-zg.skole.hr / ured@os-borovje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju