Datum objave: 27. kolovoza 2024.
Kategorija: Eko-škola | Projekti

Tjedan kolektivne sadnje stabala

Povodom Tjedna kolektivne sadnje stabala, a u suradnji s Centrom za kulturu dijaloga i s Islamskom zajednicom, u našem je školskom dvorištu 9. lipnja 2021. posađeno Stablo dijaloga – dvije sadnice jabuke.

Osim ekološke domene, posađeno stablo jabuke predstavlja nov život i suradnju učenika OŠ Borovje s vršnjacima azilantima.

Uz prigodne slastice i sportske igre stvorena su nova poznanstva i ostvareni temelji za daljnje planiranje zajedničkih aktivnosti.

Centar za kulturu dijaloga u suradnji s Islamskom zajednicom i uz podršku Ministarstva unutarnjih poslova kroz Fond za azil, migracije i integraciju  provodi projekt Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo.

Projekt je usmjeren pospješivanju integracije osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo kroz izravan rad s azilantima i osobama pod supsidijarnom zaštitom i kroz program senzibiliziranja lokalne zajednice.

Pročitajte još

eTwinning škola

eTwinning škola

Naša škola je nagrađena statusom etwinning škole - the eTwinning School Label za 2023.-2024. školsku godinu, zahvaljući provedbi brojnih etwinning projekata. Prvi puta status etwinning škole ponijeli smo 2018.-2019.  Čestitamo svim...

Skip to content