preskoči na sadržaj

Osnovna škola Borovje Zagreb

Obavijest

Zbog tehničkih poteškoća primorani smo otvoriti novu web stranicu Ekoškole. Ona je nastavak svih naših ekoaktivnosti i događanja na prethodnu stranicu. 


Mjesec hrvatske knjige

Mjesec hrvatske knjige (15.10.-15.11.2020.) učenici predmetne nastave obilježili su na nastavi hrvatskog jezika stvarajući Razlistanu priču. Likovna je grupa napravila jesensko stablo na panou u holu. Na stablo su učenici dodavali listove ispisane njihovim najdražim hrvatskim autorima, djelima, likovima, stihovima i citatima.


Učenici 2.a razreda, koji pohađaju produženi boravak, pridružili su se obilježavanju Mjeseca hrvatske knjige. Ovogodišnja manifestacija posvećena je planetu Zemlji pa su učenici čitali knjigu Olivera Jeffersa: “Evo nas tu smo” te osmislili i ilustrirali eko poruke.

Osim toga, kako je ovogodišnji moto Mjeseca hrvatske knjige “Razlistaj se!” učenici su slikali lišće. Prisjetili su se svih knjiga koje su do sada čitali u školi u sklopu projekta “Čitam sebi, čitam tebi”. Naslove pročitanih knjiga upisali su u naslikano lišće koje sada krasi pano u školskom hodniku s namjerom da i druge potakne na čitanje.


 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Borovje Zagreb / Davora Zbiljskog 7, HR-10000 Zagreb / os-borovje-zg.skole.hr / ured@os-borovje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju