preskoči na sadržaj

Osnovna škola Borovje Zagreb

 

Čestitke učiteljici Željki Zagorac! Naša škola je dobila nagradu Evropske oznake kvalitete za izvrstan rad u E-twinning projektu "London Olympics". To znači da je rad učitelja i učenika priznat na najvišoj Evropskoj razini.

 

 

Blog London Olympics 2012

 

PROJEKT „LONDON OLYMPICS 2012“ – POZIV NA SURADNJU

Naša škola sudjeluje u međunarodnom e-twinning projektu „London Olympics 2012“. Svrha projekta je ujediniti škole iz različitih evropskih zemalja prikupljajući i stvarajući materijale vezane uz olimpijske igre.


Učenici i učitelji kreiraju prezentacije o povijesti olimpijskih igara, o modernima igrama, olimpijskim rekordima, poznatim sportašima, o Londonu.


Organizirani su i natječaji u osmišljavanju i izradi olimpijskih poštanskih maraka, kreiranju „najoriginalnije“ i „najluđe“ majice i izradi loga projekta. Likovne radove mogu izraditi svi učenici bez obzira na dob, u bilo kojoj likovnoj tehnici.


The British Council je osigurao nagrade za najbolje radove. Također se možete natjecati u pisanju akrostiha (pjesma u kojoj početna slova stihova čitana odozgo prema dolje daju nazive LONDON ili OLYMPICS). Akrostih mora biti pisan na engleskom jeziku.


Primjeri i predlošci se nalaze u privitku „samples.docx“ odakle ih možete preuzeti.


Svi učenici koji žele sudjelovati mogu se javiti učiteljici Željki.

Rezultat rada na projektu je zajednički blog na kojem možete vidjeti sve podatke i zanimljivosti o olimpijskim igrama te radove učenika.

Poveznica za blog je:

http://londonolympics77838.blogspot.com/

 

Priloženi dokumenti:
samples(1).docx


 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Borovje Zagreb / Davora Zbiljskog 7, HR-10000 Zagreb / os-borovje-zg.skole.hr / ured@os-borovje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju